Kommorov

VZW KAVA

 

Kulturele Ambiance Via Artiesten

Een Kommorov show is muzikale trip met een knipoog!

 

De achtergrond van het verhaal: van waar komt Kommorov?

4 Russische broers vluchtten uit hun Oekraïns geboortedorp Poltava en gaan op zoek naar een beter Westers leven. Na vele jaren menig Gyproc wanden te hebben geplaatst, schepen te hebben geschilderd, 10.000den borden te hebben afgewassen in hotels en restaurants, toont zich op een gegeven moment een lichtpuntje onder de vorm van Willy Welvaert, hun redder in nood. Willy introduceert hen in de wereld van de muziek. Samen met hem maken ze een rit op nummers uit de jaren '80, '90 en 2000, nummers welke hen op hun tocht hebben beïnvloed. Van Deutsche Welle over Belpop, tot new wave naar dance en poedelrock. De klassiekers worden niet gespaard, zonder echter de al te plat gereden paden te bewandelen. Met andere woorden, amusement voor iedereen!

 

Zanger Komrad Vladimir is stand up comedian Joost Van Hyfte. Wie Joost kent, weet dat humor nooit ver weg is...

 

Enkele referenties: Gentse Feesten (Sint-Baafsplein), Fonnefeesten Lokeren, Katse Feesten, voorprogramma van Milk Inc, voorprogramma van De Kreuners,...

 

Een optreden van Kommorov gaat zelden onopgemerkt voorbij... persartikelen over hun promotiestunten kan u vrijblijvend opvragen bij VZW KAVA.

 

Facebookpagina: https://www.facebook.com/kommorovmusic/

Link naar promotiefilm: https://www.youtube.com/watch?v=kS2n3Rif__M

 

Prijs: vanaf €964,00. In deze prijs is alles inbegrepen behalve de PA (= licht- en geluidsinstallatie).

Indien gewenst kunnen wij vrijblijvend een offerte voor de PA bezorgen.